BakarN

Ja just nu har jag tagit ut bröden ur ungen. Känner mig som en hemmafru typ, som bakar helt på egen hand.. Haha men det är ju bra det. Det blev något rågsiktsbröd. Riktig gott! Åh så duktig man är.. :') Ska sätta på en film nu och hare trevligt. Haha dock ensam, borde plugga till ett prov men det orkar jag fan inte göra. Ciao!

En klok kvinna kysser, men älskar inte. Lyssnar, men tror inte på det hon hör, och lämnar innan hon blivit lämnad

hejsan =)
kom hem för typ 20 minuter sen, som ni vet så var jag ju hemma hos emma en snabbis och hämtade en sak, sen åkte jag & pappsen till hans kompis lite snabbt bara. Och nu ska vi snart äta middag. Sen ska jag plugga eller gå ut en stund med beccie. Haha att gå ut med beccie låter mer lockande, men samtidigt har jag no prov på fredag och vi fick typ ett frågehäfte med 30 frågor som ska vara klart tills imorgon, och jag som fattar så mycket när min no lärare förklarar komm ju klara det här galant, ööööh not :o haha men aa, nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och läser bloggar. Så tänkte att jag kunde updatera lite i våran blogg också, höhö.. Nej men nu ska jag fortsätta med mitt innan maten. Höres


I can really feel the pain..

Sitter i skolan just nu, ja i denna tomma korridor och väntar på Elin som slutar om en timme.. Haha. Galet, men vi ska åka hem t mig så ska hon hämta en sak :) Ja vad mer kan jag berätta? Jag skulle egentligen ha lektion men vår lärare skulle typ fixa och trixa nere i musiksalen för det brann där inne i helgen. Haha jag och brudsen gick faktiskt förbi skolan just då när vi såg brandbilar köra ut. Jaja, intresseklubben antecknar. Nej, men ska lalla runt lite och se om jag hittar någon rolig filur så länge. Hörs bröder.

Rubriklös.

Du har sagt att du alltid kommer att finnas där, men vart är du nu när jag behöver dig som allra mest? Jag saknar alla bra stunder vi har delat tillsammans, du anar inte hur ont det gör ibland.. Förlåt om jag inte är felfri. Men sanningen är, att det finns ingen som är perfekt.

S Ö N D A G

Halu sweeties! Haft en bra helg? Min har vart jättebra! Hade det sjukt igår med brudarna. Haha vi var ute fett länge, gick till ett ställe och chillade. Ah, men elin har nog skrivit lite om kvällen så. Har inte gjort så mycket mer sen jag kom hem, bara tittat på tv. Tänkte träna först eftersom vi åt pizza ikväll, men nej jag är väldigt förkyld och sist jag tränade på springbandet blev min hals bara ännu värre. Man ska nog inte träna när man är sjuk.. Snäll är jag också som har smittat ner Elin, grymt bra. Kommer säkert smitta ner B and C också! Haha nejmen, skriver inget mer ikväll. Kommer bättre uppdatering i veckan, nu ska jag tvätta bort sminket.. Är jävligt trött så somnar nog tidigt idag. Hajdå!

i hope life is good wherever you are

hejsan =)
bloggade inget mer igår. Men träffade erik någon timme innan dom andra kom hem till mig. Så hann inte blogga något mer. Men iaf vi var ute ganska länge igår och sen så satt vi typ och pratade och åt godis och lite sånt där. Hade det jätte mysigt iaf =) Idag vaknade vi runt ett eller något. Sen typ låg vi och tog det lungt bara. Och dom gick för typ en timme sen. Så har ätit middag och lite sådär. Nu ska jag städa i mitt rum och sen ska jag nog duscha och jag inte hittar på något annat :) Men ja nu sitter jag och pratar med miranda & cassie på facebook. Så har inget mer att berätta. Men vi höres :)
 


Forever and a day.

Tjaaaaaa alla grymma! ;) Är taggad broooooor. Dunkar musik, hääääärlig känsla. Har precis blivit klar med allt, tog mig ett lååångt varmt bad vid tre. Sen efter det har jag fixat mig lite. Hihi fick en tunica typ av mig syster, jättesnygg! Så den tänkte jag ha ikväll. Ska åka vid sju, och möter upp Cassie först. Men ni får ha en awesome lördag, för det ska jag ha med dom bääääästa! LOOOOOOOVE.


Kvällens facelook & outfit. Lackleggins & smycke vid axlarna på tunican,
grymt snyggt!


cry me a river

Haha ååh vad jag är trött, funderar fan på att sova lite innan mina busfrön kommer hit. Så jag orkar vara uppe ikväll och inte är osocial, för hur kul är det liksom. Men ja, så får det nog bli. Eller så lägger jag mig bara och kollar på film. Äsch vi får se, är iaf färdigfixad nu så har ingenting annat jag behöver göra. Men vi hörs ikväll, eller ja senare iaf :)
 


when life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile

Godmorgon =)
vaknade runt nio idag utav att jag typ låg och nös, haha fråga mig inte.. :p Men ja iaf idag ska jag träffa mina brudar och så sover dom hos mig. Kommer bli riktigt kul =) Men aa jag duschade nyss och nu ligger jag i sängen och kollar på my super sweet sixteen. Ska smsa mina små pärlor snart och höra om dom är vakna. Men jag bloggar mer sen istället. Puss & Kram

jag älskar er! ♥


I want you to stay with me, now and forever.

Hejhej, kom hem vid elva. Vi drog ner till morris men ah Elin har ju berättat så :) mötte söta Sofia i hökis på vägen hem, så fick lite sällskap med henne en bit. Ska faktiskt träffa henne på söndag, det var ju fan evigheter sen jag träffade henne! ;) Så det ska bli kul. Men imorgon är det lördag, vad händer då? Jo jag ska sova borta oavsett vad. Orkar inte med dessa här hemma ibland alltså! Chilla med brudsen ska jag göra, yes thats it liksom. Blir ingen bra uppdatering i helgen, men ni får vänta tills den är över. För denna helg ska bli craaazy, det är fan spiiiikat. Lyssnar på skitbra musik just nu, glatt humör! Känns som inget borde kunna gå fel nu.. fuckkka ur, hajdåååå!

there is only you

tjenixen =)
skolan idag rullade väll på som vanligt. Sen efter skolan var jag med Erik & Rasmus. Vi var hemma hos mig, ovanligt eller hur? Haha nej inte riktigt, nej men jag var astrött så typ låg och halvsov, kul chey. Men iaf sen runt sju gick jag ut och mötte Beccie, Cassie & Emma. Sen så gick vi ner till morris. Varit en liten upp och ner dag idag. Men nu är jag jätte glad =) Men aa, kom hem vid typ tolv, så sen dess har jag bara suttit vid datan och läst bloggar. Och nu ska jag typ kolla på tv, sen sova. Är grymt trött just nu så kommer nog somna snabbt antar jag. Men aa, vi hörs imorgon. Pussar!


Sorry for bad update!

Förlåt, men har inte hunnit skriva något idag. Sitter just nu på tuben påväg till hökis och möta thaaa broes och lalla runt. Talk buisness liksom. Haha nej driver men skriver nog inget mer idag tror jag, så hörs imorgon! Puss på er alla fina =)

;D

hejsan =)
kom nyss hem från morris. Vi satt och gjorde typ skrivböcker eller något, haha fett kul ju ^^ Nej men iaf, sen påvägen hem så gick vi lite längre, så vi fick upp värmen iaf ;) Men jaa skolan idag har varit helt okej. Och sen efter skolan så var jag med anton, erik, rasmus & rebecca. Vå var hemma hos mig och typ tog det lungt bara, och kollade på film. Sen så typ gick vi ut ett tag. Sen gick jag hem och käkade middag och efter det drog jag till morris med beccie som ni vet. Men nu har jag faktiskt inte tid att skriva, ska duscha & sen plugga, för som emma sa har vi spanskaprov imorgon. Så vi hörs efter skolan tror jag. Puss sålänge!

This is soo wrong, I'm sorry.

Ligger och tittar på tv just nu. Ska ta och läsa lite i spanska boken så jag kanske gör något nyttigt iallafall. Men åh, känner mig typ deprimerad. Inte alls bra! Önskar att man bara kunde sluta tänka på allt dåligt och sluta oroa sig för en del saker som man nog inte bör oroa sig för egentligen.. Nej, jag ska inte skriva deppiga inlägg nu =) Har snackat med en snubbe lite, som kanske ska köpa den feta fjällisen I have. Ångrar som fan att jag ens köpte den av en fd vän. Den var ju inte speciellt fin då heller eller ah, haha. Nej, big mistake. Skäms när jag går runt med den för man ser ju ut som jajagvetintevad! Bulle nejmen den är väl helt OK bara att jag tröttnat på den :') men vissa brukar få låna den liksom, men nu ska vi se till att maybe få lite para för den. Ska se på Family Guy nu..önskar att baby var här för vi båda typ älskar det programet, hihi.. Hejdååå

Just gonna stand there and watch YOOOOU burn.

Hallååå alla fina! =) Haft en bra dag? Min har väl varit sisådär. Både bra och dålig, ja lite uppochner. Men jaja, skönt att bara vara här hemma nu och chillipilla. Borde plugga för jag har tydligen prov imorgon på spanskan, ööh men har skippat den lektionen hela veckan. Fråga mig inte varför, orkar bara inte. Ska nog byta till engelska nästa termin.. Känns som jag ändå inte lär mig ett piss i spanskan. Bara för stunden liksom, värdelöst. Aja, slutade väldigt sent idag. Klockan 4. Urk, skönt att man bara satt och snackade under sista timmen med beccie och cassie. Ytterst trevligt! Haha nejmen seriöst vi har exakt samma tankar om exakt allt. Därför vi funkar så bra ihop hihi! Men jaaa, nu ska jag lyssna på la musica. Och knarka halstabletter som jag i stort sett har gjort HELA veckan, är så gryyymt jävla förkyld och min hals + röst ska vi inte snacka om! Låter som en jävla fuckkking kratta. Åh, C-YA


Här hade jag jättemörkt hår. Vad tycks? (a)


du ♥

hejsan =)
tänkte bara uppdatera lite, men iaf jag ska ner till morris nu med beccie. Så bloggar när jag kommer hem istället. Berättar om min dag och sådära. Men vi hörs senare! =)


Vad hände med våra löften?

Så jävla snygg bild alltså..grr! Ska sova nu, bloggar mer imorgon. Lovar. Godnatt på er!

Lär dig livets svåra gåta, älska, glömma & förlåta.

Haluuuuu! Slutade rätt tidigt idag, sen åkte jag direkt till Farsta och mötte min syster. Kollade runt lite och sånt, köpte presenter till vår andra syster som fyller år om nån vecka. Aja, har inget mer att skriva just nuuuu, är här hos min syster nu iallafall och kommer väl vara det ett tag till, men jag kanske skriver något inlägg senare. Haaaajdå


Ser du stjärnan i det blå, ta en shot så ser du två.

BjudarN! Ser ju ut som värsta killen på bilden, mm najs alltså. Haha men drog ut en snabbis ikväll och då togs den. Så såg jag ut, men fan orkar inte bry mig om hur jag ser ut här vid mitt område. Seriöst haha! Ska snart sova, har bett Elin att ladda ner en låt till mig men åh jag själv vet ju inte hur man gör det. Men ni vill inte veta vilken låt, helt galet den har verkligen fastnat i skallen hela kvällen. Nej behåller den för mig själv tror jag.. Hörs imorgon, för nu blir det att dejta kudden utan mysiga baby bredvid sig. Åh ni ska veta, hur galet mycket jag längtar till helgen!! Tror jag börjar få tillbaka mitt riktiga jag, ja jag som alltid ville hitta på en hel del under helgerna förut. Hihi nej åh det ska bli skönt att få chillipilla i helgen med dom bästa. Som man inte gjort på ett tag..sist var på nyår som jag var med dom typ? Aja, Godnatt på er =)

Medina - Haffla




härlig gammal bild jag hittade..HAHA.


You make me craaaazy.

Kom nyss hem från en riktigt lång dag. Känns som den har hållt på i evigheter fan! Men har haft massa håltimmar typ.. Galet. Och sen var vi ju hos Elin också under rasten, och lalala men ja. Ska ta något att äta nu, kul att jag inte kunde äta i skolan. HAHAHA nejmen seriöst det är typ den enda jag har klagat på idag att min mage skriker efter mat, det är som att den snart vill äta upp sig själv :'( Näe, nu ska vi se vad jag hittar. Något nyttig maybe eftersom mitt nya liv startade igår......uuuh.


Little bloooondie, rågammal bild.

jag mår bra i din närhet

helloj. skolan idag var heeeelt okej. Hade typ håltimme och massa saker. Sen så hade vi hemkunskap sista timmen och det var chill. Fick sluta tidigare =) Men iaf har haft musik, no, svenska & hemkunskap idag bara, så det var skönt. Såg även att emma hade bloggat undertiden vi var hemma hos mig. Men vi hade rast och då gick några människor hem till mig och alla var typ aströtta. Höll på att somna tre gånger, rooolig chey. Men iaf nu ska jag plugga. Cyah later!


Raaaaast

Ah, hej på er sweeties! =) Sitter just nu hemma hos Elin med några till. Vi har rast, och sitter och kollar lite på en film så länge. Haha ska fan låna "Mean Girls" var sååå länge sen jag såg den ;) Jamen, skriver nog lite senare när jag kommer hem. Slutar 4, och är skiiithungrig men ja blev utkörd från matsalen så skiter i att äta då. Skönt att vi har hemkunskap sista timmen dårå. Hörs sen! Puss Elin hälsar förresten!




juuust  nu, och den sista bilden förut när jag tog hål i överläppen haha..


You are everything i want

hejsan, haha blev varken dusch eller läxa som jag sa. Utan jag drog ut med rasmus & erik. Så var ute med dom till kvart över nio. Eller ja erik och jag var ute till då rasmus åkte hem typ kvart i eller något. Men ja vi gick runt ute, blev puttad i snön typ 1000 miljoner gånger sen så var vi inne på morris ett tag. hade jätte kul :) Men ja iaf, kom hem för kanske 15-20 minuter sen. Direkt när jag kom in tog jag en snabbdusch, borstade tänderna och tog bort sminket. Snabb cheey. Men ja nu så ska jag göra läxan sen sova. Så vi hörs imorgon. Puss


Slutkörd.

*Puuuuust* Kom nyss ut ur duschen. Tränade på springbandet, tror jag aldrig kört så hårt förut. Haha mina ben gjorde så jävlaaa ont, men jag gav allt och höjde snabbheten hela tiden tills bandets tid slutade. Gah! Snacka om att jag känner mig slutkörd nu.. Men ändå duktig hihi. Ska fan träna såhär varannan dag i veckan, och det betyder också att jag ska bli mycket nyttigare. Har en vikt som jag vill uppnå, fast är bara 2 kilo därifrån nu så är jag duktig och håller mig från allt smaskens så går det nog bra. Gal1! Har aldrig känt mig såhär taggad förut ;) NU FAN KÖR VI BABY'S! Ska smsa elin lite nu och bara ask one thing, och sen ska jag noppa mig.. Ögonbrynen växer väl snart ihop och bildar en stor buske kan jag tänka mig? Skriver inget mer idag, så vi hörs imorgon! Puss

love hurts



"And now, I miss everything about you
Can't believe that I still want you
and after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you"


/ Emma




you take my breath away


Mår lite bättre nu med huvudvärken och halsen så plus i kanten på det. Åt iaf nyss middag och ska strax sätta mig och göra hemkunskapsläxan. Sen blire att duscha, fryser som ett as, haha sen ska jag se om jag hittar några kläder att sätta på mig tills imorgon. Känns som att jag kommer somna tidigt ikväll iaf, så det är bra. Har inte sovit så bra i helgen, vaknat tidigt och somnat lite sent. Sen är mitt humör helt knas nu för tiden, ena stunden jätte glad, andra typ ledsen och sen irriterad. Jag blir galen :o Men jag vet inte riktigt, är inget jag kan kontrolera, haha så se upp för mig säger jag bara (a) Nej men äsch nu är jag på bra humör iaf, så man får väl vara glad för det. Nu har jag inte tid att babla på om mitt humör, läxan väntar. chao!


Hold me tight.

Schnyggo bild från imorse.. Hej alla läsare! Eller alla och alla, vi har ju tappat lite men jaja. Idag började jag åtta, med slöjd så det var en chillmorgon. Sen har vi bara haft vanliga lektioner, inget speciellt precis. Slutade tjugo över tre, trodde min baby redan hade åkt hem, men står och packar väskan och bakom mig hade han stått hela tiden utan att jag märkte..och faktiskt väntat på mig. Haha blev iallafall jätteglad! =) har inte snackat med honom så mycket idag, eller inte setts men påvägen hem blev det snack för fullt. Hihi blir så glad av att vara med honom! Min sötnos =) Skriver kanske senare, ser att vi tydligen har hemkunskapsläxa till imorn, jag glömde göra den förra veckan och idag också. Blir ju fan helt jävla crazy på mig själv ibland.. Men lite duktig är jag, fick iallafall G idag på SO provet, och var med på hela idrotten där jag faktiskt deltog. Aja, TTYL.

I feel alive around you, but without you im dying little more everyday

hej. vaknade tjugo över sex idag och var typ jätte pigg och gick och och åt frukost och fixade mig och lite sådär. Vem tror ni satt klar runt tio över sju imorse då -.- Haha galen jag blir, men jaa så fördrev tiden med att lyssna på musik och gå runt i lägenheten typ 100 varv. Nej men sen gick jag iaf till skolan och hade slöjd första timmen, sen so, fick reda på mitt reslutat på provet och jag fick VG. Är jätte nöjd! Sen så hade vi musikrep från kvart i tio till kvart i tolv. Sen lunch, efter det matte, idrott och sen no. Slutade tjugo över tre, och sen så gick jag hem bara. Måste svara på frågorna till hemkunskapen imorgon och sen så ska jag läsa några sidor i fysikboken som också är tills imorgon. Sen får vi se, blir nog bara att det lungt, är jätte trött och har ont i huvudet. Jag mår inte så bra faktiskt.. Men ja ni får nog något mer inlägg från mig idag, tror jag. Höres!


I wanted to stay like that forever ♥

hola amigos
kom nyss hem, jani blev inte hemma hela dagen ändå. Men det var skönt. Drog ut med Erik & Hampus, vi typ gick runt lite och sådär och sen så följde jag och erik med hampus hem, och sen gick vi typ runt lite till, sen så gick vi till bussen och väntade där i typ en halv timme. Sen så gick jag hem. Och ja som ni märker sitter jag här. Är genomfrusen är jätte kallt ute, haha ni ska se mina tår röda som tomater, fett sött (a) Men ja iaf är ju skola imorgon så ska faktiskt ta och borsta tänderna, tvätta bort sminket och sen sova. Så vi hörs imorron igen. Godnatt på er sweethearts ♥

 
Jag saknar dig så, hjärtat mitt..♥


GAH!

Äreeeee bara jag som blir heeeelt hype av den här låten? SJUKT. Den påminner mig om en kväll då jag, Cassie, Beccie, Elin, Chrille och Jesper var ute. Det var första gången jag hörde låten då! Hihihihi sen satt vi alla och diggggade den typ föööörfan sååå bra värsta feesthumöret jaaaa0 haha!





HAHAHAH NÅGON RANDOM BILD JAG HITTADE PÅ MIG..ÖÖÖH HJÄLP?


Great...

Åhhh, jag hostar och det svider som fan i halsen. Lovar att jag börjar bli förkyld nu, har inte varit det på kanske två månader? Men nu kommer det säkert, åh det svider så jävla mycket. Haha tror jag vet vem som smittat mig.. Älsklingen. Minns att han hade ont i halsen när han sov här förra helgen och sen har jag träffat han typ hela veckan, och aa nu kommer det säkert för mig med.. Jaja, ska liggar här och tycka synd om mig själv. Juste, kom hem från centrum för en stund sen! Köpte lite kläder bara. Men jaa, jag kanske skriver senare. Ska fan ta och springa på bandet i 30 minuter sen, det behövs nog efter denna lata helg. Ha det bra så länge!

if you only knew

hejsan =)
sitter här som en zombie typ, haha nej men är jätte trött :s Men aja iaf, vaknade runt tio idag gick upp och fixade frukost sen så låg jag och kollade på tv till typ halv tolv, sen har jag typ storstädat mitt rum, rensat ut trasiga kläder och lite så, duktig cheeey ^^ Sen har jag bara legat och kollat på tv, försökte sova ett tag men det gick ju jätte bra -.- Men iaf ska nog hänga tvätten nu och sen får vi se. Kanske lägger mig och kollar på tv igen. Men det är skönt att ta det lungt en dag iaf ;) Vi hörs!


@ Bussen

Ja nu sitter jag på bussen påväg till centrum en snabbis. Ska köpa lite saker, fick lite money så hihi! Dock åker jag ensam, men det funkar det också Farsta stänger ändå om en timme typ. Är nästan osminkad, fräsching men underhåller mig med att smsa med världens bästa Cassandra! Loveeely, skriver senare.

S Ö N D A G

Godmorgon sunshines! Sovit gott? Det har jag gjort, men somnade inte så sent så.. Ser ni bilden ovan? Hihi lite smågammal bild på mig och bästa Cassie! Men ah, just nu känner jag att jag bara vill stanna hemma och vila. Tråkig snubbe.. Men jag är fortfarande trött och orkar inte fixa mig. Åh, ska städa lite i mitt rum och sen får vi se vad som händer. Allt hade vart såå mycket roligare om jag hade haft pengar nu och shoppat massor, MEN månadspengen får jag nästa månad. Varför? Jo för att jag betalade hela min jacka själv förut och då köpte jag den för typ 3 månaders pengar som jag fick tidigare ja alltså allt på en gång. Men jaja tur att jag får cash i februari, det behövs! Mer update later!

if i said i want your body now, would you hold it against me?

hello :) var ju och shoppade med beccie idag som jag sa, fick med mig två par leggings, en kofta, skor, strumpor, puder & en deo hem. Behövligt och bra, så nu är jag glad =) Men iaf efter det drog jag hem och åt middag sen ut och träffade beccie igen vi gick runt ute ett tag, och typ sprang över gubbängsfältet hahah knas! Men sen gick vi hem till beccie och gjorde varm oboy och åt mango, sen låg vi och kollade på sex and the city. Sen vid elva följde hon med mig en bit hem, och sen kom jag hem runt halv tolv ungefär. Men jaa och nu sitter jag här i min ensamhet och tänker waaaay to much. Hur kommer det sig att man alltid tänker så mycket när man är ensam? Då kommer allt på en och samma gång, och det kan ju bli lite för mycket ibland. Åååh jag blir typ deprimerad :( Nej men orkar inte tänka på det nu. Iaf imorgon ska jag bara vara hemma, måste städa och massa, elr ja pappa sa att jag skulle storstäda mitt rum, och man måste ju lyssna på farsgubben. Men nu är jag jätte trött så ska gå och lägga mig. Så vi hörs imorgon. Godnatt ♥


I wanna be with you.

Tjaaaa på er! Haft en bra lördag? Ja alltså jag har inte gjort speciellt mycket men har fan inte orkat. Åt skagenröra och räkor nu ikväll, asgott! Hihi.. Nej men vet inte, imorn hittar jag väl iallafall på något. Men tycker ändå att det är rätt skönt att bara stanna hemma och vila under helgerna. Haha vad tråkig jag låter nu.. Kommer ihåg förut då jag knappt ville vara hemma och var ute så mycket som möjligt. Gal1, men antar att jag kommit bättre överens nu med ja, la familia liksom. Men har faktiskt lite planer till nästa helg bestämda..redan. Aja nu ska jag ta och sova tror jag. Vi hörs imorgon! Godnatt baby's =)

Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd.




Vet att jag har varit en usel vän vid vissa stunder. Och att kontakten mellan oss har varit sisådär, men du ska vet att jag tänker rätt ofta på våra stunder när vi var som absolut tajtast. Och jag tänker inte ljuga - Jag saknar det, då vi verkligen var som tajtast.


Life goes ooooooon.

Haha oj skrev precis nyligen att jag inte kunde lägga in låtar, men koooolla vad duktig jag var nu!? Woho, fixade det eller var tvungen att leta efter nån lite grej på youtube bara. Ööööh, bjuder på en låt som jag har haft på huvudet hela veckan. Seriöst fråga mig inte varför, gal1.. Jaja hääääär får ni lite svensk muuusic bruuuur HAHAHAHA JAG DÖÖÖR.



Shit happens.

ååååh fett irriterad. Kan inte lägga in låtar!! ADHD-BAAAAAAARN HÄÄÄÄÄÄR.


Den största lyckan är att veta att någon behöver en.

Godmorgon sweeties! Okej, jag har varit vaken sen halv tolv typ. Har inga planer för idag, men något hittar jag nog på förr eller senare. Skriver lite mer senare tror jag när jag har något vettigare att säga. Hai så länge!

I kind of want to be more then friends

godmorgon
vaknade nio och var jätte pigg så gick upp och åt frukost, sen la jag mig och kollade på tv och nu så sitter jag framför datorn. Väntar på att beccie ska vakna för vi ska åka och shoppa idag, jag är i stort behov av nya kläder & skor, jag blir galen :o Haha nejmen nu tycker jag faktiskt att hon ska vakna. För jag tänkte börja fixa mig nu ;p Men aa vi hörs sen puss :D


För 3903:e gången..

Tror jag ska göra håret mörkare i helgen, ellllleeer kommer jag ångra mig? gaaaalet.

Nejmen ändå om jag inte färgar så kan jag bjuda på lite bilder
när jag har haft rätt mörkt hår, vääääldigt gamla bilder.




Visste ni att..?

* Jag ser jättedåligt på mitt högra öga. Eller allt som är långt ifrån är helt suddigt.
* Jag har ridit på ett stall. Gjorde det i 3,5 år, men tröttnade och slutade sen.
* Jag bytte klass för en dag efter sommarlovet men bytte tillbaks igen. Gal1 det låter haha!
* Jag och älsklingen har snart delat 4 månader tillsammans.. hihi lovely! =)<3
* Jag slutade dricka coca-cola heeeelt förut. Tyckte det var jätteäckligt.
* Jag har svårt med matte. Betyget är sämst, ligger säkert i årkurs 5 med matten..


Light moment.

Sååååå! Ännu en vecka avklarad. Skönt! Provet gick väl sådär, men jaja. Kom hem för en timme sen, ja alltså åkte till Farsta efter skolan och mötte min ena syster lite snabbt. Men nu ska jag vänta tills maten blir klar det blir tacos muuuums, höhö vet inte riktigt om jag ska ut eller nåt ikväll. Är ju jävligt kallt, så tror jag bara stannar hemma och chillar med någon film. Har egentligen lust att sova bort nånstans, men näe är för trött för att gå ut igen typ.. Men sitter och lyssnar på musik just nu, är jätteglad faktiskt! Hela den här veckan har varit nere på booootten verkligen. Men blev såå mycket gladare när jag gick hem med min älskling när jag hade slutat! I'm a lucky girl känner jag just nu. Får hoppas det håller i sig länge till =) Uppdaterar senare baby's.


Tagen för 3 min sen, hihihihi.


Påväg mot the school..

Godmorgon! Sitter på tuben nu påväg till skolan. Hihi på bilden ovan ser ni lite facelooken for today och håret som jag först lockade fast med krustången? Haha men ändrade mig sen och plattade det rakt igen. Vet en locktång jag ska önska mig när jag fyller år! Okej typ två månader kvar men ändå. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska gå av om en station. Hörs senare! Och jag är sen, en timme. Har prov direkt sen. Haha puss

Vissa kommer in i ens liv för att stanna, andra för att skapa minnen och gå vidare.

Tack för att ni finns cheyor! Ni är dom absolut bästa vännerna jag någonsin haft. Det finns inga bättre än er, och ni hjälper en verkligen fullt ut när det behövs. Vi alla ger lika mycket stöd till varandra, och det är det som är så bra med oss! Sen vår knasiga humor är ju någon helt annan sak.. Haha :') Ni ska veta att ni har gjort mig till den jag är idag, och jag är så glad med er. Ni kan få mig att tänka på annat när det är som mörkast i ens liv. Jag älskar er, Elin, Cassie & Beccie! Mina fina pärlor <3

Next stop: Ansiktsmask

När jag ser bilden känner jag liksom för att säga "tjena Chokladpudding, står du här och smular?" Ja men typ! Såhär ser jag ut just nu, fräsching. Kommer med ett till inlägg om någon stund, något jag behöver säga till dom bästa. Så ni andra kan ju gå och lägga er om ni är trötta haha nejmen skoja =) C-YA!

you make me fall into pieces

hejsan =)
nu är jag hemma igen, lite tidigare än tänkt, men jag och beccie orkade inte vara där nere så länge. Så vi gick en sväng förbi vivo, köpte hem mango, har ju börjat mitt nyttiga liv, som ni kanske inte visste, haha. Men iaf ska försöka bli i bättre form till sommaren så jag slipper stå i vassen och gömma mig, iår igen. Men aa nu ska jag iaf träna, sen ska jag duscha. Sen blire plugg för hela slanten tills jag ska sova. Så vi hörs imorrn ♥


 " if you only knew how much I care about you, and much I really like you, and that you
have really made me fall for you "
 


Kärleken är som en duva, håller man den för hårt kvävs den, håller man den för löst flyger den bort.

Hej på er våra fina läsare! Är ledsen att jag inte skriver så ofta längre, eller jag och Elin dårå. Men vi har mycket med skolan och allt just nu, så då väljer vi tyvärr att ta lite avstånd från bloggen..fast kan försöka bli bättre. Men iallafall! Idag hade jag en riktigt lång skoldag, började åtta och slutade fyra. Men bara vanliga tråkiga lektioner som jag inte orkar berätta något om.. Höhö. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, men ligger just nu i sängen och ska plugga lite. Eller ska försöka iallafall eftersom jag har SO-prov imorgon. Gosh, känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv som faktiskt blivit liiite bättre när det gäller skolan. Gr8! Skriver nog inget mer idag, men ska fråga Elin om hon är sugen på att göra ett videoinlägg imorn maybe, haha kanske något lite bättre än det förra vi gjorde? Hihi men vad som händer mer då vet jag inte, tänker sola iallafall som jag inte gjort på jättelänge om jag inte har nåt bättre för mig.. Aja, hejdå på er! <3

colors of the rainbow shine so bright everytime i look into your eyes

heei :p
asså både jag & emma måste blir bättre på uppdateringen, ser att våra läsare försvinner :o Men aja, iaf är lite svårt att hinna med både plugga & blogga och sen allt där imellan. Men ja jag ska bli  bättre på det iaf. Men aa slutade skolan tjugo i fyra idag, för vi tjejer i åttans musikprofil skulle vara med på niornas musik, så jaa.. Skulle egentligen ha slutat halv två idag, suuurt.. :o Annars har dagen gått snabbt, fick fett mycket gjort på so lektionen idag, haha bra eftersom att vi har prov imorgon. Ska plugga lite nu innan jag går ut och möter beccie, vi ska ner till morris så kommer jag väl hem runt halv tio eller något kväll. Så då pluggar jag igen, och så bloggar jag då också tror jag, men vi får seee. Vi hörs iaf när vi hörs. Pussss

läääänge sen :p


I'm yours.

Jag är din tills universum slocknar, planeter dör ut och stjärnor slutar lysa. Så länge kommer mina starka känslor för dig att bestå. Vad som än händer.

stay with me and hold me close, because I've bulit my world around you

Hola amigos
min spanska sida som pratar, haha nej men iaf har nyss ätit middag. Så snart ska jag väl lägga mig och plugga lite so, ladda ner låtar till mobilen sen så får vi se. Skolan idag var iaf bra, har mått lite halv dåligt idag, men jag klarar mig.. Aja iaf så slutade jag tio över två, sen så gick jag hem. Fett härligt att det knappt är halt eller så mycket snö på gångvägen hem till mig, och så sken solen också. Härligt, snart kommer nog våren, sen sommaren. Gud vad jag längtar. Men aa, nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, har prov på fredag så måste plugga. Men vi höres, pussar =)


Var rädd om det du har, för en dag kommer du kanske inte ha det kvar.

Bild på mig och Elin idag! Jag langar sexiipose. Aja orkar inte berätta om skoldagen så mycket, men slutade tio över två och åkte till Farsta. Mötte min syster och drog till ungdomsmot. lalala hämtade ut nya p-piller haha. Sen gick vi runt lite i centrum bara. Kom nyss hem, sitter och äter en hemlig sak.... :D hihi busigt, skriver mer senare kanske om jag inte pluggar. Hörs later!

Det finns ingen situation du inte är välkommen i.

Ååååh! Har försökt att locka mitt löshår, men locktången suger ju riktig hästballe. Seriöst. Åh vad sur jag blir, förut var den rätt bra och då lyckades ja locka mitt löshår helt perfekt, men tror denna tång har gjort sitt i livet.. R.I.P locktången :'( Så istället har jag gjort flätor och plattat flätorna så får hoppas de håller i sig till imorn. Ja men ni ser bilden där uppe hur det gick med lockandet och sedan fick det bli flätor som blir lockar. Men nu ska jag försöka sova, hörs imorgonbitti kanske våra läsare! Puss

its hard to wait around for something you know might never happen, but its harder to give up when you know its everything you want

hejsan =)
nu sitter jag här igen. Har pluggat massa so, känns som att det kommer gå bra på provet på fredag. Sen har jag duschat och sådära. Och smsat lite med en sötnos, haha busigt (: Men ja iaf så ska jag väl gå och lägga mig och kika lite på tv nu innan jag sover, men kommer väl inte kunna somna förrens runt tolv som vanligt ändå.. Men aja, får lägga tankarna någon annanstans nu, men vi hörs imorgon. Godnatt ♥


Nobody is perfect.

Sååå, nu tänkte jag ta och skriva lite. Är på mycket bättre humör också, mycket gladare än vad jag var igår. Allt verkar lösa sig.. Underbart! Vet inte vad jag skulle gjort annars.. Har iallafall haft en lååång skoldag idag som höll på till 4. Har pluggat lite nu, eller okej fick massa hjälp av mamsen men annars blir inget av, ska läsa på lite till innan jag går och lägger mig. Lovar att bättre uppdatering för min del blir av i helgen och kanske lite bättre nästa vecka, men har så mycket med skolan just nu som jag faktiskt ska försöka ta före..för en gångsskull. Duktig va? Men skriver självklart ett eller två inlägg minst per dag. Hörs!

I need you now

hey sugar dont need you anymore :p
haha aja hej iaf, slutade fyra idag, hade hemkunskap sista timmen, gjorde pannkakor, haha vi är så grymma i min grupp, är med Dennis & Anton. Men aja, tog lite bilder iaf som ni får se sen. Skoldagen idag gick faktiskt snabbt tycker jag, skönt. Iaf när jag kom hem så satte jag mig vid datan, sen så åt jag middag för en stund sen. Nu ska jag snart duscha och sen ska jag plugga so & läsa en sida i fysiken. Så ni får uppdatering innan jag går och lägger mig iaf =)
 

tre bilder från hemkunskapen (y)


Påväg till skolan.

Godmorgon läsare! Sitter just nu på tuben, har sovmorgon så börjar 20 över nio. Men tänkte bara skriva lite nu på morgonen, för att vara snäll. Hörs när jag slutar och har kommit hem, har massa plugg framför mig tyvärr..urk. C-YA

i fell asleep with a smile on my lips

godmorgon
hade tid över så tänkte att jag skulle blogga, snällt va? Eftersom att våran updatering inte har varit den bästa på senaste tiden. Men aja, iaf. Börjar dagen med musikprofil sen en 50 minuters rast innan alla andra börjar, det är ju snällt utav lärarna, ohja -.- Men aa ville bara updatera lite grann, för nu ska jag plugga lite innan jag går iväg. Puss på rumpan =)


My mistake.

Hejhej. Har legat i sängen sen skolan slutade, inte haft världens bästa dag precis. Vettefan vad som händer, helt seriöst.. Allt fuckar sig. Orkar inte blogga något mer. Ska fortsätta ligga här i sängen och bara göra ingenting som jag gjort dom senaste timmarna, så himla skööönt. Får hoppas på att man somnar tidigt också, skulle vara snällt för huvudvärken jag bär på.. Hej på er, vi hörs imorgon med förhoppningsvis en gladare Emma. Hörs..

jag vill inte falla tillbaka igen, men jag tror inte jag kan stå emot längre

hejsan =)
slutade skolan runt halv fyra idag, sen så halkade jag hem, haha ja bokstavligen halkade :p Men aja när jag kom hem så pluggade jag lite engelska, spanska, so, läste någon sida i fysik och gjorde klart några frågor till hemkunskapen. Haha duktigt (y) Iaf så kom pappas kompis och hennes kille + son på middag hos oss idag, var trevligt. Satt och lekte med deras son, haha lekte typ med bilar och lite sånt, var faktiskt kul :p Men aja nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, måste plugga ännu mer, har spanska & engelska förhör imorgon, så har lite att göra. Men vi hörs imorgon istället med bättre updatering, från min sida iaf. Puss&Kram


.

Man måste tänka positivt, allting löser sig, visst..? Ska ta och sova nu, känner att det behövs! Om jag ens kommer kunna.. Godnatt på er dear readers.

Dagens skratt!

Musen, rasmus dunder skickade den här låten till mig på fb, hahahahahaha och skrev "det här är typ du när du kommer ut från toan" tror jag dööööööör. Den där grabben är sjuk men delvis min brooor. Men ah vad tror ni? Är denna låt såååå mig när jag kommer ut från toan? huuuuuum :o


some things we dont talk about

säger godnatt nu, för ska stänga av datan och kolla på tv ist. Så vi hörs imorgon
sov gott, fina läsare ♥


Emma hissar/dissar!


..Sommaren! Finns inget bättre än värme seriööööst.
..Mina närmaste, som verkligen finns där hela tiden.
..Kääääärlek. Finns ju inget bättre än den känslan. I'm in love! =)
..Att kalla vintern verkar börjar försvinna lite nu, får hoppas på det!



..Falska människor. Dissar hårt. Har alltid gjort, kommer alltid att göra.
..Personer som skryter för mycket.
..Att det börjar bli slaskigt ute och riktigt halt!
..Människor som är med någon man annars snackar bullshit om?
Liksom wtf? Come on bitches.. -.-


Bättre update

Nu börjar förbättringen med uppdateringen för min del. Okej? Så ska försöka att blogga lite oftare under veckodagarna, men när det är helg kan jag inte lova något. Skriver strax igen, eller då kommer jag med min hissar/dissar lista baby's!


"What do you see in him? - Everything you don't"

Hej baby's =)
kom hem från farsta för typ någon timme sen. Har nyss ätit middag också, och nu sitter jag här. Geekar facebook och smsar lite. Snart ska jag väl hoppa in i duschen och tvätta håret och lite sådär. Men rasmus säger att han och erik ska bära ner mig till morris? Ja ni, fråga mig inte.. Haha, busfrön (a) Men ja, har ingenting att skriva just nu, bloggar kanske senare, vi får se. Puss så länge


I'm on my way home.

Hej på er alla :) Har vart i Farsta med brudarna, köpte ett par skor bara. Behövde det kände jag! Men sitter på bussen påväg hem nu, bara tjuriga tanter på den här bussen.. Usch. Skriver mer när jag kommer hem, kommer med en liten lista då också och kanske nån bild på skorna. Ja vi får se, hej så länge!

i keep dancing on my own

hejjsan =)
blev inget mer bloggande frånb min del igår. Men iaf jag och beccie gick och mötte cassie runt tio tiden. Sen gick vi hem till mig och tog det lungt typ, var vakna till halv fyra sen somnade vi. Vaknade idag runt tolv, sen s¨har vi ätit frukost och nu är vi färdigfixade. Ska åka till farsta och möta upp emma där. Men iaf orkar inte skriva så detaljerat om vad vi gjorde igår, haha får typ kramp i armen ;p men aja bloggar när jag kommer hem sen ist. Puss&Kram

sommar <3


Punkt

Har legat och kollat på denna ikväll! Är fortfarande trött så det är bara skönt att ligga här i sängen.. Oj hittade precis nu chrilles laddare. Klyftigt.. Aja, kollar nu på en film som går på fyran, sen ska jag nog ta och sova! Vi hörs imorgon och då kommer jag uppdatera mycket mer. Tur att Elin varit duktig och hållt bloggen på topp, men jag säger godnatt redan nu. Godnatt =)

truth is, everybody is going to hurt you

hej bitches
sitter hemma hos mig med beccie nu, vi ska snart ut. Men jag tror inte jag bloggar något mer idag, för beccie sover här inatt :) Men vi fååår se, puss så länge iaf <3


You are my sunshine.

Hej fina läsare! Är jättetrött... Chrille åkte hem för en timme sen typ. Igårkväll låg vi bara och chillade framför tvn. Haha snacka om att båda var fett trötta, men är alltid det på fredagar efter skolan. Men vi somnade väll runt halv 2, och idag vaknade vi rätt tidigt. Sen har vi bara tagit det lugnt resten av dagen =) Vet inte om jag ska göra något ikväll, funtar på att dra ut en stund med brudarna eller om jag orkar. Haha är trött idag också, men skriver iallafall mer senare! Puss

a smile from you, light up my day

hi =)
haha, glöm det som jag sa igår om att sims är tråkigt, asruuuligt ju ;D Haha nejmen låg och spelade det ett tag, sen åt jag frukost och efter det en låååång dusch och rakade mina apben (a) Och sen så har jag bara fixat mig, och nu är jag klar. Pappa har tydligen bestämt att jag ska äta innan jag gör något annat, så nu sitter jag och väntar på maten, eller något :p Aja, smsar med boolie just nu också. Busbusbus! :D iaf nu ska jag måla naglarna, hörs senare ;)


escape

Vaknade nyss, haha okej nu ljög jag (a) Vaknade för ungefär en timme sen, busigt. Men iaf är pigg och utvilad idag, bara att jag har sovit som ett cp inatt typ legat åt helt fel håll i sängen och huvudet slog jag i väggen när jag vaknade, haha sååå duktigt. Men aja det var ju lite roligt det också. Just nu ligger jag iaf och kollar på my super sweet sixteen, dom är ju så bortskämda allihopa ;o Men aja, ska väl läsa bloggar nu och sen äta frukost, har inte ens orkat gå upp ur sängen ;p Men bloggar senare =)


there is always a little pain behind every smile

'ello =)
fick något cpryck i min arm alldelses nyss, fett snyggt alltså (a) Aja iaf fick ett annat ryck förut att jag skulle börja spela sims, så det har jag gjort nu ett tag, men nu stängde jag av, tyckte det blev för tråkigt, haha. Ska väl gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna om en stund, sen ska jag väl försöka sova, har fortfarande ont i huvudet, och halsen är öm, kul i jul. ööh, vet inte riktigt vad jag ska skriva, mina tankar är någon annanstans just nu, men hörni jag tycker ni kan kommentera lite och säga vad ni vill att vi ska skriva här i bloggen. Outfits? Hissar/Dissar listor? Saker ni inte visste om oss? Mer bilder? Mer musik? Jaa vad som helst egentligen, kom med idéer, vi bitts inte, eller iaf inte jag ;) Haha nej men det vore lite lättare för oss då också, men ja nu ska jag inte babbla på här, utan vi hörs imorgon istället när jag har vaknat pigg & kry. Puss & Godnatt ♥

 


elin hissar/dissar


Musik - det är ett stort måste för mig, vare sig jag är ledsen eller glad, det är som min egen psykolog, haha, knasigt (a)
Sommaren - gud, alla älskar väl sommaren, behöver jag säga något mer? ;)
Mina vänner - ni är verkligen guld värda
Kärlek - det bästa som finns typ? haha nej men känslan av att vara kär går inte att gemföra med någon annan, men det kan även vara svårt med kärlek, men för det mesta bra, så det hissas (y)

Vintern - usch fy blä, kallt och halt, håller typ på att bryta benen så fort man går utanför dörren -.-
Läxor - inte nog med att man ska vara i skolan fem dagar i veckan och göra massor där, sen ska man släpa med sig skolarbeten och allt hem, come on liksom, give us a break -.-
Irriterande människor - sånna som verkligen går en på neverna, och man säger att det räcker så fortsätter dom, haha kan få mitt humör att ändras såååå snabbt.
Att får hjärtat krossat - behöver inte ens förklara


I am not afraid I was born to do this

hej bästa läsare =)
b and c skulle ha sovit här inatt, men jag mår som ett rövhål så vi tar det imorgon istället. Har asont i huvudet och i halsen. Så blir bara att kolla på film och ta det lungt ikväll. Iaf så åkte vi ut till Länna alla 3, men cassie hittade ingen jacka så vi åkte tillbaka hem ganska snabbt, fast det tog ju ett tag med bussen, typ 30 minuter dit och hem. Sen var vi där i typ 30 min också. Så jaa det tog ett tag, men aja. Sen när vi kom hem gick vi in på vivo lite snabbt, sen gick alla hem till sig. När jag kom hem var klockan typ halv åtta. Sen åt jag middag och nu sitter jag här, bloggar senare ikväll, för har inget att säga nu, hörs sen =)
 


Bättre uppdatering efter helgen.

Yes, tror både jag och elin är lite upptagna i helgen. Så vi kommer nog med bättre uppdatering efter helgen, det lovar vi! Nu ska jag strax ut och köpa lite godsaker som vi ska ha ikväll, sen möta älsklingen och bara ta det lugnt ikväll. Sover här gör han också, gal1 mysigt! ;) Hörs lite imorgon, och mycket mer på söndag. Ha det bäst ultrafina läsare! :D

knaper ;)

hej sötnosar =)
slutade skolan tidigare än alla andra idag, skulle till läkaren. Men nu är jag hemma igen. Ska trycka i mig några mackor nu och sen ska jag åka till Länna med Cassie, hon skulle kolla på jacka. Sen ikväll sover hon & beccie hos mig. Har fixat lite mys, eller ja plockat fram en film, köpt läsk & chips, det borde vi väl klara oss på eller hur? ;) Aja, ska strax rosta mackor sen åker jag. Blog you later ;)


Hej läsare! Höhö bilden tagen imorse innan...

dsc03613 (MMS)

Hej läsare! Höhö bilden tagen imorse innan jag drog till skolan. Sitter nu i korridoren med några vänner och snackar. Nu säger dom att jag har hål i skon... Aja ikväll kommer christopher sen kanske han sover över. Men ska vara social nu, vi hörs senare kanske! Puss på er.


Emma - Mobilbloggar

dsc03587 (MMS)

Nu ska jag ta och sova faktiskt! Känner att jag är trött ikväll sen den långa skoldagen så snacka om att det ska bli skönt att få lite blund nu. Gosh jag typ längtar efter sömn! Har gått på bandet i 25 minuter, dog typ eftersom jag hade mjukis och inte shorts på mig som jag annars brukar ha. Sedan har jag bara legat i sängen och kollat på tv. Höhö intressant att veta eller hur? Men ska fortsätta med det jag gör, alltså att smsa lite till med älsklingen och sen blire att sussa. Haha igår somnade vi fan samtidigt typ han och jag, snackade om det idag och ah, men oftast är det jag som somnar först, öh vi är så knäppa ibland.. Haha vi hörs imorgon, godnatt på er =)


you make me feel like Im living a teenage dream

hejsan =)
saknat updatering från mig idag? haha klart ni har ;) Iaf skola som vanligt idag, slutade halv två, sen drog jag, miranda, erik, max & musen till farsta lite snabbt sen gick jag & miranda hem till henne och bakade scones och drack smooties, och hade de allmänt mysigt. Sen kollade vi på tv och sen fixade miranda mina naglar, jätte fint ::) Aja sen satt vi och spelade lite gitarr, hon lärde mig lite nya låtar sen så åt jag middag där, och kom hem för en liten stund sedan. Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig och kolla på tv, men först ska jag läsa bloggar. Så blir dålig uppdatering från míg idag, men bättre blire imorgon. Puss&Kram


/Emma


Somtimes we put up walls.
Not to keep people out,
but to see who cares enough
to knock them down.


I make that body goooooo

Tja på er sötnosar! Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Hade en jävligt lång skoldag idag alltså, började åtta och slutade fyra, inte kul nånstans. Fick lite sällskap till tuben med älsklingen, men var fett trött då han trodde jag var sur ist.. men nejnej, jag är bara så sjuuuukt trött just nu. Vill typ bara gå och sova känner jag! Men nej icke sa nicke, ska plugga lite spanska som vi har till imorgon och sedan blire springbandet i 30 minuter. Öhm jo vad mer kan jag berätta? Träffar nog chrille imorgonkväll, är ändå helt lonely hemma so I need varmt sällskap. Har inte så mycket att berätta, men både jag och Elin uppdaterar nog mer senare med lite nytt. Kanske en hissar/dissar lista? Så det är bara att kika in lite då och då =)


Tidsinställt by emma

Ligger förmodlingen och sover just nu..Men jag ska se om jag har fattat det här med tidsinställt inlägg, huh kul va? Ligger och drömmer mig bort..... eller så är jag fortfarande vaken och bara låter mina tankar svamla runt i mitt huvud i några timmar. Vem vet? Det finns nätter då jag vaknar och kan inte somna om igen. Då kommer det upp massa gammalt som man ligger och tänker på. Vänner som man förlorat, minnen man minns, personer som har förändras så jävla mycket, saker man ångrar att man aldrig gjorde vid vissa tillfällen. Ja det finns en hel del. Jag blir såhär vinterdeppig av mig runt kalla tider, det är inte alls bra. Men jag tror inte jag är ensam om det faktiskt. På sommaren känner man sig SÅ mycket gladare och man tänker bara på bra saker. Sommaren ger en verkligen energi, det kan ni väll hålla med mig om? Jag är glad dygnet runt då och funderar inte över en minsta lilla bad thing! Men nu ska vi inte ta upp mer saker, kände bara att jag ville få ut lite tankar och sånt. Kanske finns fler som är såhär, blir lite vinterdeppiga just nu. Aa det finns det nog, ska fortsätta sova nu eller tänka klart om jag nu gör det.. Vi hörs imorgon bitti. Godnatt <3


Så lika på alla sätt och vis.

Såg att Elin skrivit "deppmode" i inlägget här under, haha och ni ska få se mitt tidsinställda inlägg som kommer upp..i natt faktiskt. Ska se om det fungerar :) Och där hade jag skrivit en grej med depp också eller ah vinterdepp som jag går igenom ibland just nu, haha och Elin det verkar som vi har samma små tankar ibland alltså? Ja bara allmänt sådär. Våra hjärnor har kopieras av varandra börjar jag tro. GAL1!


100 år gammal bild.


woohoo =)

Sitter och lyssnar på musik, haha deppmode just nu ;( Men det behöver inte ni bry er om. Iaf ska plocka bort lite kläder från mitt rum nu, sen så ska jag borsta tänderna och lite sådär. Sen blir det nog sängen för min del, så det här är mitt sista inlägg idag. Vi hörs imorgon, ska vara med Miranda efter skolan så kanske bloggar lite nära jag är med henne eller efter det. Puss & Godnatt

jag & miranda i 7an <3


What are you doing?

Sååååå, nu har vi båda svarat på frågestunden. Hoppas ni blev nöjda med svaren =) Har inte gjort speciellt mycket ikväll, pluggat lite engelska. Ja har förhör imorgon, första gången (för er som följde min gamla blogg) ni får höra att jag faktiskt pluggat. På riktigt. Har alltid ljugit om det för att verka lite duktig.....haha men det finns så mycket som distraherar mig när jag väl försöker plugga eller åtminstone lära mig en sida. Jobbigt, har alltid skyllt på att jag har koncentrationsproblem, men ah det har jag nog egentligen inte. Bara något jag vill skylla på. Aja, nu ska vi inte snacka mer om skolan. Råååålängtar till helgen, galet. Finns inget bra med skolan tyvärr, men ändå ska jag kämpa mig igenom halva 8:an som jag har kvar och hela 9:an. Kommer bli jobbigt för mig i vissa ämnen I can feel the pain right now :( Ska inte babbla på mer nu, vad har ni för er ikväll? Haft en bra/jobbig dag?


Believe me I know all about pain. I have seen the sunshine and I've lived in the rain

Hejsan :)
nu har vi svarat på frågestunden, men som emma sa ni kan fråga saker ändå, vi svarar på nästan allt, haha =)
Aja iaf sen jag bloggade sist har jag duschat och tvättat håret, pluggat både no&engelska, duktig cheey. Sen har jag ätit middag, kollat tv och smsat lite med emma :) Nu ska jag vänta tills håret torkar ordentligt, sen ska jag platta det och sen plugga lite mer. Så ser min kväll ut. Ska försöka somna lite tidigare ikväll, dessutom är jag trött så det är nog inga problem, Men jag bloggar lite senare igen. Chao


svar på frågestunden : elin

La Pamela
Vilka skolor vill ni börja i till gymnasiumet?
typ Jensen eller något ?

Vad tycker ni om bloggerskorna, kissie, dessi,paow,kenza,amir,hugo,bella
Kissie: Hon är bara för mycket ibland
Dessie: Söt tjej, men gillade henne bättre förut
Paow: Hennes blogg har blivit bättre än förut tycker jag, så det är ju bra, haha.
Kenza: Bra blogg, tycker hon är vacker*avundsjuk* Men jag tycker hennes blogg kan bli lite tråkig ibland, för hon skriver om samma saker hela tiden.
Amir: Tycker hans blogg är as skön, haha bästa bloggen typ ;)
Hugo: Läser inte hans blogg så mycket har väl kollat in någon gång, men han verkar väl helt okej.
Bella: Läser inte hennes blogg.

söta ni är
haha tack =)

robert 1337 elite westin

vad heter ni ?
Elin&Emma
känner ni på varrandra? =) hahaha nej (;

m

jag har två frågor!:) hur känner ni varnadra och bor ni tsm ? (:
Emma började i min klass efter halva femman, och redan då klickade vi med varandra. Sen dess har vi varit med varandra vääldigt mycket, och har hållit ihop sen dess. Haha nej tyvärr gör vi inte det, men tänk om vi gjorde det, haha herregud säger jag bara, gaaal1 ;)

fin blogg!
tack =)

Sami

Hej tjejer!
Har lite frågor till er båda här :)

1.Vad gillar ni för slags filmer ? Vilken genré vill säga
Jag gillar Komedier, lite Drama typ, men även skräckfilmer tycker jag om, eller ja det beror på humöret.
2.Vilka är era favoritartister/artist inom musiken ?
Britney Spears, Bruno Mars, The Script, 3 doors down sen några fler typ :)
3.Spela ni något instrument?
Eftersom att jag går i musikprofil så får jag pröva spela olika saker hela tiden.
4.Är någon av er fotointresserad ? Fotar själv?
Jätte lite, men eftersom att jag inte får några bra bilder så tycker jag inte det är så kul, haha.
5.Hur kommer det sig att ni har bloggen tillsammans?
Vi båda tröttnade på att blogga på våra egna bloggar, så vi startade en blogg tillsammans istället. Mycket roligare!

Tack för mig! titta gärna in och kommentera i min blogg:)
Kram/ Sami

johanna

hur gamla är ni ?
14, fyller 15 den 11september
vad gillar ni för djur?
hundar, katter typ
vart bor ni ?
Hökarängen

söt blogg . kram :)
tack :)

HANNA

hur känner ni varandra?
Emma började i min klass efter halva femman, och på så sätt lärde vi känna varandra. Vi passade ihop med varandra direkt, så det var tur att hon började i klassen, annars hade jag nog aldrig träffat henne =)
hur får ni det att fungera bra med en gemensam blogg? (själv provat, inget vidare)
Jag vet faktiskt inte, vi bestämmer saker vi ska göra, sen uppdaterar vi båda lika ofta, sen har vi nog bloggsuget kvar båda två, vore ju lite illa annars, haha. Sen så beror det nog på att vi är så lika, tänker oftast väldigt lika om mycket. Så det är nog det :)
har ni många besökare / dag?
mellan 40/50-60, fast det ska vi arbeta uppåt :)
var hämtar ni inspiration till kläder, smink osv?
Gud, alltså jag vet inte. Tar väl på mig det jag tycker är snyggt bara, hämtar inte riktigt min inspiration från något
favoritaffär(er)?
Gina, H&M, Cubus typ :)
vad går ni för linje? / ska gå?
just nu tror jag att jag ska gå Naturvetenskapliga

kram! :)

robert 1337 din mamma

hur gamla är ni :)
14 fyller 15 :)
vad heter ni ?
Elin&Emma
Vart bor ni ?
Hökarängen
vad heter ditt efternamn?
Dahlqvist
hur gammalt är din efternamn?
758 år, gammalt va? ;)
hur många sakerna har ni gjort med varandra?
massor, fast ingen perverst tänkande nu, haha. Vi har så mycket minnen med varandra, så mycket vi har gjort alltså, haha också sånt som är olagligt för oss i våran ålder, busigt ;) haha fattar inte hur vi har hunnit med allt. Men har askul med min bestis, det är ju huvudsaken liksom :)
och varför har ni gjort dom sakerna ?
För att vi gillar att vara busiga :)
gillar ni och spela WORD OF WARCRAFT ?
Självklart spelar varje dag? Not ;p
hur många kamrater har ni ?
jag har inga kamrater :( haha nej men ofta man ens håller räkningen? :p
xD xD xD
Peace: robert 1337 elite westin :D

Elizar A.K.A Christian

E flygplan gjorda av fåglar?
nej du Christian, det tror jag inte


Mina svar på frågestunden /Emma

Elizar A.K.A Christian:
E flygplan gjorda av fåglar?
Svar: Haha näe inte vad jag vet, men fåglar blir som flygplan när dom vicker upp längst kanterna av sina vingar....

robert 1337 din mamma om:
hur gamla är ni :)
Född år 1996, då kungarna föddes ;)
vad heter ni ?
Jag heter Emma.
var bor ni ?
Farsta strand
vad heter ditt efternamn?
Johansson
hur gammalt är din efternamn?
634 år gammalt..Co0lt va?
hur många sakerna har ni gjort med varandra?
Mycket! Sovit hos varandra, gjort saker vi skitungar maybe inte bör göra.. Oförglömliga iaf! ;)
och varför har ni gjort dom sakerna ?
Man lever bara en gång, så det är bara att tuta och köra.
gillar ni och spela WORD OF WARCRAFT ?
Haha näe, har bara prövat spelat WOW 1-2 gånger och aldrig mer.
hur många kamrater har ni ?
Hatad av dom flesta, älskad av dom bästa!
Men räknar dom inte precis :o
xD xD xD
Peace: robert 1337 elite westin :D
PEACE BROR.

Mimmi Kalström:
Frågor till Emma:

Bhstolek?
Höhö jag själv är absolut inte nöjd med storleken och vill därför inte skriva ut den. Vet att jag har ganska små, ett stort minus på min kropp enligt mig och något jag stör mig på. Men ah..
Favvomat? -
Pannkakor, köttfärslimpa o potatis, tacos!
Skostolek?
36-37
Favvofärg?
Har flera..Lila, vitt, svart, brun, rosa!
Är du på G me nån? -
Jag har faktiskt pojkvän som jag vart tillsammans med i över 3 månader! :D<3
Kram ;)

HANNA:
hur känner ni varandra?
Vi har gått i samma klass sen halva terminen av 5:an och umgåtts varje år lika mycket sen dess!
hur får ni det att fungera bra med en gemensam blogg? (själv provat, inget vidare)
Ja alltså jag har haft en blogg gemensamt lite då och då, men vi två har inte bloggat så länge på denna blogg tillsammans och vi kommer nog väldigt bra överens om när/vad/hur vi ska skriva och hålla igång uppdateringen och sånt. Vi tänker och tycker oftast likadant. Vi är ärligt talat rätt lika!
har ni många besökare / dag?
Just nu är vi uppe runt 50-60 besökare. Självklart hoppas vi på fler! =)
var hämtar ni inspiration till kläder, smink osv?
Oj.. alltså jag vet inte riktigt faktiskt..
favoritaffär(er)?
Vero Moda, Bikbok och Åhléns!
vad går ni för linje? / ska gå?
Vi går i åttan just nu.. men jag vill bli mäklare när jag blir äldre så någon linje inom det får vi hoppas på man kan komma in på..
kram! :)

johanna:
hur gamla är ni ?
14 år, fyller 15 den 27e mars! :)
vad gillar ni för djur?
Hundar och kaniner typ hihi.
vart bor ni ?
Jag bor i Farsta strand.

söt blogg . kram :)
Tack :)

Sami:
Hej tjejer!
Har lite frågor till er båda här :)

1.Vad gillar ni för slags filmer ? Vilken genré vill säga
KOMEDI filmer är det enda jag säger. Jag älskar sånna! Typ som "American Pie"..
2.Vilka är era favoritartister/artist inom musiken ?
Britney Spears, Rihanna, Akon, David Guetta, ah typ dom!
3.Spela ni något instrument?
Nope.
4.Är någon av er fotointresserad ? Fotar själv?
Nej det är jag inte.. men diggar alla som gillar och fotar saker! Ja inte på sig själva, men annat som på bild blir otroligt fint.
5.Hur kommer det sig att ni har bloggen tillsammans?
Vi valde att ha bloggen tillsammans för vi båda hade tröttnat på vår egna bloggar, då vi bloggade ensamma. Så vi tänkte att vi kunde ju pröva att blogga ihop och se om folk gillar att läsa om två liv i en blogg. Jag själv tycker det verkar ha gått väldigt bra :)

m:
jag har två frågor!:) hur känner ni varnadra och bor ni tsm ? (:
Vi har känt varandra sen halva terminen i 5:an, jag bytte skola och började i hökis då jag blev skitsnabbt bra vän med Elin! Redan då visste jag att hon var en person jag verkligen kunde lita på, och hon är så otrooooligt omtänksam av sig, känner typ ingen snällare än henne. Nästan för snäll ibland hihi! Nej vi bor inte tillsammans..tråkigt nog. Haha nejmen seriöst ser bilden framför mig hur det skulle vara om vi gjorde det, helt kaaaaaos i huset så som vår humor är och allt vi fjantar om.. :')
fin blogg!
Tack!

robert 1337 elite westin:
vad heter ni ?
känner ni på varrandra =)
Emma och Elin! Nej det gör vi inte robert.. Hur du nu menar med "känner"? Haha!

La Pamela:
Vilka skolor vill ni börja i till gymnasiumet
Jag har mina tankar kring Fredrika bremér och Jensen typ.. Men ah hur det går med min skolgång får vi se, betygen just nu är ju inte speciellt bra, men ska försöka att kämpa uppåt nu i år! 
Vad tycker ni om bloggerskorna, kissie, dessi,paow,kenza,amir,hugo,bella
Ja alltså, vad ska jag säga? Dom är väl som dom är.
Men paow är söt! Den enda av dom stora bloggarna som jag följer hela tiden. 
Kissie is too much. Har inget mer att säga än det.
Dessie är helt OK men har tröttnat på hennes blogg..
Kenza är jättefin, följer dock inte hennes blogg, händer väll då och då.
Amir är störtskön, haha gaybloggah style dööör typ varje gång när jag läser det han skriver!
Hugos blogg följer jag inte direkt, men blir väll typ det när man läser paow blogg.
Bellas blogg följer jag inte alls. Men en väääldigt positiv människa verkar det som. Tror hon är för vuxen för att jag ska tycka att hennes blogg är intressant..

söta ni är
Tack =)

läsare:
hur många läsare har ni ungefär
Runt 50-60 just nu, men vi jobbar upp det ;)


Hey you, look here!

JAG HÅLLER PÅ OCH SVARAR PÅ MINA FRÅGOR JUST NU. ÄR KLAR OM NÅGRA MINUTER. OCH HAR NI MER FRÅGOR SÅ ÄR DET BARA ATT FRÅGA PÅ SÅ KOMMER VI SVARA PÅ DOM OCKSÅ. HÖRS ALLDELES STRAX!

hahahah :)

jag ser typ helt äcklad ut i slutet, men äsch haha.
bjuder iaf (a)


Don't look back.

Ja sådärjaaaaa! Hej på er våra läsare! Kom hem runt 20 minuter sen.. Slutade ju tidigt idag så det kändes jätteskönt, och då är jag på awesome humör säger jag bara. Som sagt som Elin har skrivit har vi gjort ett videoinlägg som nog kommer upp senare idag. Men jag har aldrig gjort det tillsammans med någon förut, bara själv så ni får inte skratta! Eller okej.. det var typ det enda vi gjorde i videon. HÖHÖ men ha lite tålamod så ska vi se till att Miranda som spelade in oss skickar det. STAY TUNED! Puss på er =)


På nyår, har aldrig lösögonfransar annars.. Maybe a little bit too much?


dagens outfit


tjocktröja skolan
linne gina
leggings gina


vad är det du gör som får mig att falla om&om igen..?

hej sötnosar :)
besöksrekord igår, wiihoo =) Aja iaf kom nyss hem från skolan, jag & emma gjorde ett videoinlägg idag också, så det kommer upp senare. Men ni, mobba oss inte, det är faktiskt första gången vi ett sånt tillsammans :) Iaf skolan idag var lugn, hände inte mycket. Hade musikprofil första timmen, sen svenska, so, matte, musik & kör. Så ganska chilldag, sen sluta tidigt, det gillar vi (y) Ska iaf äta en macka eller något sen, efter det ska jag plugga engelska och läsa några sidor i non, hatar att vi redan har fått läxor, man ba come on give us a break. Vi har bara gått i skolan i två dagar än sålänge :p Menmen nu ska jag göra lite annat. Återkommer senare. Ciao


Bild tagen innan jag gick. Sitter nu på tu...

dsc03549 (MMS)

Bild tagen innan jag gick. Sitter nu på tuben påväg till skolan.. Åh orkar inte! Men tur att man har sina mupparna där som gör hela ens dag. Skriver mer när jag kommer hem. Slutar tio över 2 så, men måste nog plugga lite först tror jag innan jag kan skriva nåt inlägg. Glöm inte frågestunden, hejrååå =)


Baby turn the lights off.


Rosetten i håret gör ju hela bilden söt, väääldigt gammal.

Såg att Elin har skrivit sitt sista inlägg för idag, och det gör jag nu också. Kommer mer intressanta inlägg imorgon, höhö våran blogg är ju verkligen SÅ intressant. Men glöm inte att kika in då och då, för vi kommer lägga upp ett videoinlägg imorgon. JUST WAIT! Ni kommer gilla oss.....får vi hoppas. Godnatt alla våra fina läsare som faktiskt börjar bli fleeer! And guess what? WE LOVE IIIIIIT OCH HOPPAS NI VÄLJER ATT STANNA! :D


Om man ska följa sitt hjärta måste man vara beredd på att bli krossad totalt.


puss&godnatt


NEW MUSIC

Britney Spears nya låt, men tycker inte själv att den hamnade på favoritlistan precis..
Men helt OK. Här får ni lyssna, ni som inte har hört den än! =)


let me be myself

asså åh, jag har beslutsångest haha. Vet inte om jag ska byta tillbaks till min gamla mobil eller ha kvar den jag har nu. Haha svårt val i knöööw, men alltså jag orkar inte ha min gamla mobil på ett sätt för det är massa gamla bilder och musik och sånt där på den, men ändå ^^ Haha aa får fnula på den nöten. Vad gör ni då? Själv har jag inte gjort så mycket sen jag bloggade sist. Har duschat, ätit middag, kollat klart på vampires suck, och jag tycker den suger haha. Men sen har jag legat ett tag på spikmattan har aaaasont i ryggen, ni anar inte ;o Aja sen så har jag inte gjort så mycket mer, sitter och smsar lite nu och lyssnar på musik. Så nu ska jag fortsätta med det, ville bra visa att jag lever. Kanske inte bloggar ngt mer idag, vi får se. Puss&Kram så länge iaf


There are two of us against the world.

Aaaaah inte gjort något en förra inlägget men vet ni vad jag ska göra nu? Jo sitter här och dricker coca cola! Intressant va? Men bara för det så ska jag fan ta och träna lite snaaart. Köra 30 minuter på springbandet, gosh. Tycker det är askul för jag är ju typ kort av mig, sen när jag står på den blir jag lite längre och snacka om höjder. Alltså jag ser allt i mitt rum typ över hyllorna och sånt som jag aldrig annars har sett förut, ah ni kanske inte riktigt hänger med nu but I know what i'm talking about! Men säger bara snacka hääärlig känsla, vill vara så mycket längre än vad jag är nu. Men kommer jag växa något mer? Svar: Nej. Åhhh, nu får ni ta och kommentera lite för just nu är allt väldigt tråkigt! Tjaråååå =)


Soeta cheyer, på nyååår. =)


Damn, shit, ooh.

Tjaa! Ja första skoldagen på denna termin avklarad. Skönt. Men det var inte speciellt mycket som hände under dagen, eller ah är man mig så händer det nästan alltid saker.. Hihi men inte speciellt stora :) Men kom nyligen hem, eller ja för typ en timme sen. H3h3 jag och elin bestämde att göra videoinlägget imorgon istället. Så hoppas ni har tålamod! Nej ska hitta på något att göra nu, tänker inte sitta och ruttna bort. Öh frågorna vi fått på frågestunden hittills är väldigt spännande. Haha rabby o christian! Hörs senare. Är lite småglad nu för jag fick precis en väska av min syster. Något jag behöver eftersom jag aldrig har väska till skolan, vilket betyder att jag aldrig tar hem några läxor eller nåt. Men förändringar sker, det kommer ni alla märka snart I hope. Ska försöka kämpa this year.. Pussen.

just set them up to knock them down

hejsan =)
kom hem från skolan för ett tag sen, hade en skön dag, så det var en bra start på den här terminen iaf, haha. Iaf har haft musik, engelska, spanska, no, svenska och hemkunskap idag. På hemkunskapen gjorde vi typ mackor med något på, var faktiskt gott. Men jag är aaashungrig nu, tycker pappa borde bli klar med maten snart, har bara ätit dom där mackorna idag sen en macka på lunchen. Blev äckelpäckelfisk, bläääh. Hahah okej, nu sitter jag och skriver om vad jag har ätit, mongolid man är. aja, vet inte vad jag hittar på sen, men bloggar iaf senare. puss & kram
 
dagens outfit;
tjocktröja bikbok
leggings gina
linne h&m


gaaaah, vad jag är trött ;o

hi babys :)
vaknade en halv timme innan jag skulle gå upp utav att sopbilen stod utanför och lät enda till kina typ, åååh vad sur jag är. Och eftersom det tar typ en halvtimme för mig att bli klar, så är jag helt färdig nu och skolan börja om en timme. Och jag ahr typ 5 minuter till skolan, -.- Haha aja, mitt halv dåliga morgonhumör som talar. Aja iaf börjar skoldagen med musikprofil. Sen har resten av klassen sovmorgon till 9.20, avundsjuk? jag? neeeej vad har ni fått det ifrån (a) Haha aja, men berätta om min dag sen när jag kommer hem. Btw glöm inte att ställa massa frågor i frågestunden. Puss & Kram

 


FRÅGESTUND!

egobilder_338721 (MMS)

Då kör vi på med en frågestund i några dagar då! Ni frågar, vi svarar..på de frågor vi känner för. Ingen fråga är för dum, kom ihåg det! =)


if you really knew me

hello ;)
miranda kom aldrig idag, hon mådde jätte dåligt. Så istället mötte jag upp beccie & cassie här i hökis sen mötte vi emma i farsta, fast tror emma redan har skrivit vad vi har gjort. Såå kanske inte behöver berätta det. Men just in case iaf så gick vi runt där ett tag, sen åt vi på donken, efter det drog vi hem. Iaf då gick jag beccie & cassie ut med milton, och sen så gick jag och cassie hem till mig, beccie skulle typ hem. Så vi låg först och tog kort med min kamera, as snygga bilder hahahaha :D Aja sen åt vi middag, efter det vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Satt mest vid datan, kollade på bilder, pratade och lite sådär. Hade lite roligt med folk på facebook, haha funfunfun ;) Aja nyss så gick cassie och jag har precis tvättat håret. Så nu ska jag plocka fram kläder tills imorgon, för skolan börjar ju och sen ska jag nog lägga mig och kolla på film eller något. Sen försöka sova. Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon, pussar!

btw, emma frågestund låter som en awsome idé :D


Två nötar i ett nötskal.

Halooooooo, ta och kommentera lite va sötisar! Annars kan vi börja kalla er tråkmånsar :( För vi ser ju trotsallt att ni är här och kikar in rätt ofta.. Tror vi ska ta och köra igång med en frågestund kanske, eller vad tycker du Elin? ;) Då kanske ni har något att fråga iallafall, eller något ni undrar om liksom! Ni kan ju börja fundera redan nu, vi kommer nog komma med en sådan stund sooooon och då får ni passa på att fråga massa smaskens!


Love as never before.

"Kille som behandlar sin tjej som en prinsessa,
 är bevis på att han själv blivit uppfostrad av en drottning."



Döm inte folk efter rykten du får höra, ta reda på sanningen istället.


Hemma från centrum

Chaaaa! Alltså förlåt, men vi glömde helt bort att göra videoinlägg. Så imorgon får ni en, lovar ska försöka att inte glömma bort det. Så då har ni ju något att sitta och skratta lite åt efter en lång tråkig skoldag, bra va? :D Haha aja, fick inte med mig något alls från Farsta. Men hade inte särskilt mycket pengar heller, jag som gjorde slut med alla juklappspengar redan helgen efter jul.. Inte bra alls. Ja men ska nog inte göra så mycket mer nu, får nog bara vara hemma ensam ikväll. Baby tänkte komma, men tror inte det går eftersom jag måste ordna lite saker till imorn och försöka komma i säng lite tidigare. Åh jag längtar redan till nästa lov, PLEASE GIVE ME! <3


Nyår bror.


Facelook for today

dsc03494 (MMS)

och bjuder på en asgammal låt av britney spears! Har lyssnat på den hela tiden när jag fixat mig, haha. Nu måste jag rusa, skriver från mobilen puuuuuuuss


Don't forget..

..Att ett videoinlägg kommer upp senare idag! Kul va? Så kika in lite då och då :'))))

I need you now

hejsan :)
Kollade ju på vampires suck igår, men orkade inte kolla klart på hela filmen, så stängde av och sen idag vaknade jag runt tio, sen satte jag på tvn och nu har jag äntligen dragit mig upp och fått på mig kläder, hahah seg chey. Men jaa som ni vet ska jag ju träffa miranda och emma idag. Vi har bestämt oss för att åka till farsta. Får se vad vi hittar på där. Aja iaf, ska äta frukost nu, sen fixa mig. Efter det ska jag höra med pinglorna om dom är färdiga. Men aa, vi hörs när jag har kommit hem. puss


Sista lovdagen för oss.

Godmorgon! Usch, sista lovdagen idag :( Ska sitta och böla lite mer tror jag innan jag börjar fixa mig. Höhö ska iallafall träffa Elin och Miranda idag. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt än, men ska snacka lite och se vad vi kommer fram till. Idag vaknade jag rätt tidigt, men det känns jätteskönt haha! Satte klockan på kvart över tio, men vaknade en halvtimme tidigare. Tänkte bara på imorgon, då jag måste ta mig upp redan kvart över sex. Vad kommer jag göra? ööööh vad är ordet jag söker efter? Jo jag kommer rent ut sagt dö. Nejmen så farligt kan det ju inte vara, känns bara överdrivet hemskt idag. Förut hade jag typ lust att gå till skolan för att träffa folk och sånt, men näe det har tyvärr slutat lockat mig.. åh this is not fun! *snyft*



My friendship with you will never end.


We are going to the top.

Vad gör jag? Jo ligger i sängen. Ska alldeles strax sova, och det ska bli hur skönt som helst. Borde inte vara så trött egentligen eftersom jag faktiskt har sovit ut varenda dag under lovet. Bara haft alarm en enda gång. Så får väl hoppas på att jag är helt utvilad och pigg inför skolan på tisdag.. Skulle inte tro det. Samma gamla skit igen, och samma gamla jag som inte orkar göra ett piss. Åh ni ska se mina betyg just nu :( alltså har G i allt förutom 2 ämnen. Ett utav dom är matte och har ångeeeest. Men nu ska vi inte prata om skolan, urk. Skulle vara kul om någon lärare hittade bloggen, då har ni en hatare här så ni vet :) Nej, imorgon blir det nog att träffa Elin och Miranda. Så har jag en plan på att vi ska göra ett videoinlägg kanske? Eller vad tycker ni? Vi har nog lite nyare läsare också som inte riktigt känner oss... Men tro mig, vi skulle säkert skämma ut oss bara vi gjorde en video om oss på 8 sekunder. Ingen förstår våran humor typ.. Så om vi lägger upp någon video imorn, så får ni inte mobba oss. För vi är som vi är, mongolider. Sovgott våra kära läsare!

blir glad varje gång jag ser våran statistik, jag är ju lite mobbad (a)

helluu :)
har inte gjort så mycket sen jag bloggade sist, har duschat och smörjt in mig. Sen har jag kollat på she's the man. Ruulig film, sen har jag även bakat scones, haha mobboffer jag är. Men var hungrig och vi hade inget hemma, så då sätter tant-elin igång med att baka. Pappa gick och mobbade mig och kallade mig för teskedsgumman, han tyckte jag såg sååååå stor ut när jag stod där med mjöl över hela kläderna, haha busigt värre alltså, men gott vart det iaf. Nu väntar jag på att vampires suck ska laddas klart, och sen ska jag kolla på den, och efter det faktiskt gå och lägga mig. Är jätte trött. Dessutom börjar ju skolan på tisdag så kanske ska försöka komma upp i tid imorgon, så jag inte är helt död när jag ska upp sen, aja får se hur dte blir med den saken. Vi hörs iaf imorgon. Och glöm inte att kommentera, tråkmånsar. Pussar till er alla <3
 


I'm gonna turn this fucking shit off.

Ska stänga av datan nu, den är helt cppppppseg och då kan jag inte se hur headern blev med våra bilder. Men aja, får fixa till de imorgon då jag kan se bloggen igen. Usch vad jag hatar den här datan, är ju helt jävla cpstört att vi inte köpt en bärbar än..... Åh arg! Vi hörs imorgon med ett gladare inlägg och ska fan se till att hitta på nåt imorn, göra något vettigt med min sista lovdag. Åh vad jag hatar skolan. Diediedie! Tjaråååå på er.

WOOOOHO BABY SHAKE THAT ASS!

Grrrr.. Jag och Elin gillar er läsare! Keep reading, vi ska försöka komma med lite nytt en gång per dag kanske. Men hallå ni fattar väl vad eran uppgift är då? Att kommentera och komma med förslag! Så vad väntar ni på, ni vill väl inte att jag och Elin tappar blogglusten..? Frågestund, outfits, bilder, videoinlägg, mer bilder om våra dagar? Ja det finns ju egentligen massor.. men vi vill ju inte skriva onödiga saker som folk inte vill läsa. Höhö so come on, let's go!


this is our time

hej sötnosar :)
kom hem för ungefär två timmar sen, eller något. Miranda skulle firas utav sin pappa och lite annat folk idag så vi kunde inte träffas så länge, men vi ska typ ses imorgon istället. Iaf vi åkte in till stan, tänkte att vi skulle gå av i kungsträdgården, så vi fortsatte att åka från tcentralen för vi tänkte att kungsträdgården ligger säkert bara några stationer här ifrån, sen kollade vi på den dära listan med gröna linjen och det där ni vet? Och då såg vi att  vi hade åkt alldeles för långt, var typ enda i Fridhemsplan, haha smarta cheyer. Men vi åkte iaf tillbaka till tcentralen och gick runt där ett tag, sen så satte vi oss på ett fik och fikade och pratade om allt möjligt. Jätte kul att träffa henne igen :) Sen fick hon sina presenter utav mig också, haha tror hon blev glad iaf :) Men ja när jag kom hem så satte jag mig vid datan typ och sen så har jag bara ätit middag och kollade nyss klart på Camp rock 2, laddade ner den. Den var faktiskt bra, haha eller jaa eftersom att jag älskar musik, sång och dans så kanske det inte är så konstigt. Aja nu ska jag iaf kolla runt lite och se om jag hittar någon mer bra film att kolla på, sen ska jag duscha och lite sådär. Så vi hörs senare =)


.

DESIGN PÅGÅR! =)

MUSIC

bara jag som fastnat för vissa av HighWon och Ken Rings låtar? gal1.





I'm not afraid to take a step.

Chaaaaaa på er alla! Jag skrev inget mer igårkväll men var ju som sagt med christopher =) Han kom vid halv tio. Något knas med tuben men ah. Sen gick vi hem hit till mig och bara chillade. Gav hans presenter och tror han blev rätt glad faktiskt hihi :) Första gången jag är riktigt snäll....eller? Jo men sen vid halv tolv blev vi båda hungriga, så vi började laga korv och makaroner. Jag skulle visa mina skillz, utan att bränna maten som jag alltid gjort förut. Höhö men det gick bra, med bådas hjälp blev det helt okej. Fast vi har bara G i hemkunskapen, men klarar av att laga något lätt, ja sånt kan vi! Haha nejmen sen chillAde vi bara ännu mer hihi och han blev hämtad runt halv två. Nu kom jag precis hem för jag och min syster gick till Farsta en liten snabbis. Men resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt. Får se om jag drar och solar lite ikväll. Maybebaby. Ciao


bjuder på en bild då mina ögonbryn ser ut att sitta ihop med varann :'))))))


rise and shine

godmorgon :)
Vaknade för en halv timme sen ungefär, så sen dess har jag tagit det lite lugnt och nu har jag börjat fixa mig. Ska ju träffa miranda idag, som jag skrev igår. Kult ;p Aja iaf somnade inte förrens typ halv tre inatt, för jag hörde massa konstiga ljud som om något litet djur typ gick inne i en utav mina garderober och åt på träet där inne och aa jag vet inte riktigt, det var äckligt iaf, så kunde inte somna pgr utav det -.- Aja iaf nu ska jag göra mig iordning iaf. Men bloggar ikväll. puss

gammal bild, men har inga nya, får se till att ta några


im not ignoring you, im waiting to see if you'll make an effort

hi babys
ni läsare har verkligen hittat hit ser jag, jätte kul! :) Iaf träffade ju beccie och cassie idag. Som ni ser så kom inte emma. Iaf vi har inte gjort mycket alls, typ legat och degat hemma hos mig, lite tråkigt men det är roligare än att vara ensam iaf (a) Aja nu på kvällen har vi legat och kollat på john tucker must die som går på fyran. Den är aasbra. Beccie gick nyss och Cassie gick runt tio. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lungt bara, sen gå och lägga mig ganska tidigt, eller ja runt ett eller något, är jätte trött. Sen imorgon ska jag träffa miranda som jag inte har träffat på hela lovet, så ska bli kul. Får se vad vi hittar på, hon skulle iaf komma till mig sen så får vi se. Aja bloggar inte mer idag så vi hörs imorgon. Och hörni, som emma sa, kommentera och säg vad ni vill läsa om. Blir lättare för oss då också.
Puss&Kram
 
love you, bestis <3


Nu ska jag bara byta om och sedan möta äls...

dsc03465 (MMS)

Nu ska jag bara byta om och sedan möta älsklingen vid tuben. Mysig kväll! Ska ge hans presenter också för han fyllde ju år i torsdags, så denna gång ska jag inte glömma att ge dom som jag gjorde i tisdags typ.. Men hörs imorgon! Have a good time för det ska vi ha, hihi från en väldigt glad emma! :')


Varning för gamla bilder, höhö..














Haha, våra fina bilder i våra bästa dar.
I love you, Elin bluuuue! :D<3


Ändrade planer

Ahapp då blev det lite ändrat nu då. Att det ska regna helt jävla plötsligt! Är hur jävla arg som helst på denna vinter. Seriöst jag hatar allt som har med vintern att göra, och att det ska regna nu gör inte saken bättre?! Så ikväll ska jag bara stanna hemma istället för att vara med brudarna :( men jag är en sån person som verkligen inte klarar av att ta mig ut när det regnar och mitt humör åker direkt ner till botten. Och det skulle dom ändå inte gilla, vem vill vara med en sur människa? :( Så ja, ska bara chillipilla. Snackar md chrille right now, han målar sitt rum. Duktig älskling man har visst? Hihi men dom har flyttat så det ska bli kul att komma dit sen när allting är klart. naaajs! Öhm, aja skriver kanske mer ikväll eller inte. Annars får ni vänta tills imorgon. Tycker ändå vi har bloggat rätt mycket idag, ska se till att det fortsätter så också.. men ni måste komma med förslag om vad NI tycker vi ska skriva om. Om ens vardag brukar bli rätt tråkigt i längden.. Aja, puss på er.


i wish i was a mind reader so i could find out how you truly feel about me

hej pluttisar :)
ser att ni är några stycken iaf, busigt :) Aja sitter fortafarnde hemma och ruttnar bort typ :o haha nej men känns som det. Emma kommer iaf hit till hökis efter hon har ätit, och snart kommer cassie till mig sen beccie vet jag faktiskt inte, men henne letar jag upp snart ;) menmen åt nyss middag, mår asilla nu, bläääh. Aja, nu bloggar jag bara för att jag inte har något annat att göra, så ni får ett ganska ointressant inlägg, som alltid haha. Skoja jag är ju bäst på att blogga, eller hur? ;) Nu ska jag iallafall göra något vettigt med mitt liv
 


Things we don't know, doesn't hurts.




Testar att mobilblogga och...

dsc02632 (MMS)

Testar att mobilblogga och ha bild med..TESTESTTEST. Bild från en matte-lektion på oss!


like we are meeting for the first time

Asså jag har ju bara lust att slå emma efter hon la ut den dära videon, haha ser ut som gud vet vad :o haha, nejrååå ;) Men ja nu sitter jag helt färdig fixad här och väntar på dom andra nötterna. Men jag och cassie har bestämt att vi ska träffas snart, annars kommer vi båda somna. Haha jag är fan astrött :o Aja, sitter iaf och chattar med cassie och hannah nu. Lyssnar på musik också, trevligt trevligt. Nu ropar pappa på mig, så nu ska vi se vad han har att säga, så intressant, haha. Men jaaa vi hörs senare ikväll iaf. Pussar


En väldigt gammal video på oss!

Haha här bjuder jag på en gammal video när jag och Elin gick slingan..med Erik och Wictor. Väldigt sociala personer som ni kanske märker.. och man hör typ inte ens vad vi snackar om samtidigt som vi går. Men aja, jag såg ju inte bra ut nånstans men när gör man det liksom? Höhö. Ska fan ta och börja fixa mig nu. Har inte sminkat mig än, och har bara smsat lite med Elin. Aja, nu ska jag ta och se vad dom andra gör så vi ses nångång! Skriver seeeenare. LOVE


Du har inte förlorat förrän du har gett upp.

Godmorgon våra läsare! Haha såg att några kikat in iallafall, i hope you will stay! =) Fast kan ju bara tacka beccie och cassie som la ut en FET länk. Haha, aja idag ska jag träffa dom mupparna med tror Elin redan har skrivit det. Jag har iallafall vart vaken sen 11, har bara inte orkat bloggat förän nu. Och nu när jag kollar ut har jag inte alls lust att ta mig ut....Usch. Jag hatar snö, det finns inget värre. Seriöst! Nu ska jag kolla ut i fönstret på en människa som står och tar kort på sopphögen här utanför oss. Ja alltså det har blivit helt överfullt i våra tunnor, haha! Aja, skriver mer när jag har nått vettigt att komma med. Puss på er!


8 januari / theres only two times I want to be with you, now and forever

hejsan :)
vaknade för en stund sen. Har legat och kollat på tv en stund, mys. Ska snart upp och äta frukost sen lite senare blire att träffa beccie, cassie & emma. Vet inte vad vi ska hitta på, men vi kommer väl på något roligt att göra, som vanligt. Men aa iaf. Nu ska jag först läsa lite bloggar, sen ta mig upp ur sängen, så hörs vi sen senare istället. Pussar


live like there is no tomorrow

hejsan :)
nu sitter jag här framför datan med lite saft, haha fett länge sen jag drack det ju :p och lite godis bara. Har inte ätit godis under hela tiden jag var hos mormor, så känner mig lite bra (y) Och så bryts det lika snabbt när jag kommer hem, som alltid dåra, hihi. Men ja kvällen har iaf spenderats med beccie & cassie. Dom kom hit till mig och sen så hade vi typ skrattdamp eller något? ja ni fråga inte mig :p Aja vi drog till vivo lite snabbt innan dom stängde sen gick jag och beccie hem till mig igen. Beccie har lockat mitt hår och sen så typ borstade jag ut det så nu ser jag ut som en pudel i skallen, jätte gulligt =) Men ja nu ska jag ta och läsa bloggar, sen sätta på en film och sedan sova. Så vi hörs imorgon.
Puss på stjärten

...




Ska fixa headern nu, se om jag hittar någon bild på mig och Elin.. Har bara gamla typ :((((
Buuuuuh, aja antar att det får duga. Designen är lite tillfällig just nu, just so you know.

Bilden ovan - JÄTTEULTRAGAMMAL. HIHI


Right noooow

Åt nyss mat, det blev svensk husmanskost. Haha köttfärslimpa med potatis, sylt och gräddsås(som jag kallar brunsås). Seriöst det är typ en utav mina favoriträtter! Okej nu ska vi inte snacka mat..Såg att Elin hade gjort ett inlägg. Braaa, och nu ska du fortsätta att uppdatera mycket iallafall nångång om dagarna. Haha såg ju din uppdatering på din egna blogg, men det ska bli ändring på här som du själv sa :'D Urk har inte gjort något alls idag. Inte haft någon ork, jag ruttnar bort här hemma.. Fast lite skönt är det faktiskt om jag ska vara ärlig. Men älsklingen kanske kommer en stund, aja vi får se. Höhö, bjuder på en favoritlåt nu. Pussen!



På nyår =)


elin här

tjenare mittenbenare som vi så fint säger här, haha.
aa iaf, såg att emma hade bloggat lite så ja tänkte jag kunde göra det jag med. emma har ju fixat designen också, finfint. Fast det kommer nog en annan design senare, den här är bara tillfällig tyckte jag emma sa, hihi. Aja idag så har jag iaf kommit hem från mormor och morfar, stendött vare där borta gjorde absolut ingenting, haha. Men ja kom hem runt halv två, sen åkte jag lite snabbt till farsta med musen, det vill säga rasmus. vi gick runt där ett tag och sen så åkte vi hem. kom hem för en halv timme sen typ. ska strax äta sen duscha och lite sådär, skönt. Sen får vi se vad som händer. Iaf visst är det kul att vi har skaffat en blogg tillsammans ? Så tråkigt att ha blogg ensam, eftersom att jag suger på att uppdatera, men det ska det väl bli ändring på. Aja nu ska jag inte babbla på om allt ointressant jag har att säga, haha. Vi hörs senare.
Tjillivippen

jag & min bebis <3


Ny blogg med sötisen!

Haluuuu, Emma här. Nu har jag och Elin fixat en blogg tillsammans! Najs va? Jag tröttnade verkligen på att blogga helt ensam på min andra blogg, bestämde faktiskt idag för att sluta blogga helt på den. Men nu gör vi en ny här, med nytt år, nya händelser och massa nya smaskens grejer som vi kommer ha för oss! Right Elin? ;) Men nu ska vi nog börja med att fixa designen lite och sånt.. Fräscha upp allting. Hörs om några timmar! Puss


Jag och Elin broooor <3